Spring naar de inhoud

Ons team.

Ons team is toegankelijk.

We willen jou als ondernemer toegang geven tot het TVT team en ons netwerk.

Welkom!

Onze deuren staan open: zowel fysiek als digitaal. Aan elk dossier wijzen wij twee teamleden toe. Beide dossierbeheerders staan dicht bij jou als klant waardoor je steeds wordt geholpen. Met deze kwalitatieve samenwerking willen we samen met jou het verschil maken.

Ons team is gekwalificeerd.

We willen het beste van onszelf geven voor jouw onderneming.

Passie!

Gedreven door een passie voor accountancy willen wij een toegevoegde waarde zijn voor jou als klant. We nemen onze verantwoordelijkheid, leveren kwaliteit en behartigen jouw belangen.

“Werken bij TVT Accountancy heeft me de kans gegeven omringd te worden door goede mentoren, steeds meer uitdagingen aan te gaan en mezelf professioneel te ontwikkelen zodat we onze klanten een kwaliteitsvolle service kunnen bieden.”
– Alexandre, Stagiair gecertificeerd intern accountant (ITAA), senior consultant.

“Wij hechten veel waarde aan het leveren van hoogwaardige diensten. Onze klanten die hun financiële doelen bereiken; daar halen wij het meeste voldoening uit!”
– Thibaud, Gecertificeerd fiscaal accountant (ITAA), vennoot.

TVT dankt zijn naam aan de oprichter: Thibaud Vanthomme.

Aangenaam!

Ik stel me graag even aan jullie voor aan de hand van – hoe kan het ook anders – cijfers.

De vier jaartallen zijn cruciaal voor mij als persoon en als eigenaar van mijn kantoor waar jullie vandaag mee kunnen samenwerken.

  • 2007: diploma “Licence en Sciences Commerciales”, ICHEC Brussels Management School en mijn debuut in het werkveld bij Deloitte
  • 2012: titel Gecertificeerd Fiscaal Accountant (ITAA)
  • 2017: mijn start als ondernemer en oprichting TVT Accountancy
  • 2024: oprichting the accounting agency

“Ik wil vandaag en morgen blijven inzetten op verbinding. Enerzijds mijn klanten verbinden aan gekwalificeerde medewerkers en experts. Anderszijds mezelf verbinden met een professioneel netwerk en deel uitmaken van een groter geheel.”

Onze missie en waarden.

Voor de TVT waarden drukken wij ons uitzonderlijk niet in cijfers uit maar in woorden. Het is onze missie om deze zes waarden dagdagelijks toe te passen in ons handelen:

  1. Passie.
  2. Excellentie.
  3. Integriteit.
  4. Innovatie.
  5. Toegankelijkheid.
  6. Tevredenheid.
close-up Ines aan haar bureau

“Door de expertise en toewijding van ons team garanderen we onze klanten een betrouwbare begeleiding die is afgestemd op hun specifieke behoeften.”

- Ines, Gecertificeerd fiscaal accountant ITAA, kantoorverantwoordelijke.

Contact.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info